Beállítások

A Beállítások ablaktáblában megadhat különféle értesítéseket és meghatározhatja, hogy a felhasználók mely licencfájlokat (régi típusú és kapcsolat nélküli) tölthessék le.

Megadhatja azt az e-mail címet is, amelyre értesítések küldhetők. Alapértelmezés szerint ez a biztonsági rendszergazdai fiók e-mail címe.

A program az alábbi esetekben küld értesítést e-mailben:

Engedélyezési kérelem – Értesítést kap, amikor licencre vonatkozó engedélyezés érkezik.

Lejárat – Értesítést kap, amikor lejár egy egységelosztás.

Túlhasználat – Értesítést kap egy egységelosztás túlhasználata esetén.

Hamarosan lejár – Értesítést kap, ha egy egységelosztás hamarosan (14 napon belül) lejár.

Majdnem mind fel van használva – Értesítést kap, amikor a licenc majdnem az összes rendelkezésre álló egységet felhasználja.

Kapcsolat offline gépről – Ha egy kapcsolat nélküli licencet használó számítógép csatlakozik az internethez (és a licencszerverekhez), a program értesíteni fogja a megadott e-mail-címen.

Licencfájlok

Régi típusú licencfájlok – Ha egy licenc lehetővé teszi licencfájl (.lic) és felhasználónév/jelszó letöltését, az adott hitelesítő adatok használhatók a régebbi termékek aktiválásához.

Kapcsolat nélküli licencfájlok – Ha egy licenc lehetővé teszi kapcsolat nélküli licencfájl (.lf) letöltését, az adott fájl használható a kapcsolat nélküli aktiválás végrehajtásához. A program kivonja a kapcsolat nélküli licencek számát a rendelkezésre álló licencek teljes számából.

A módosítások megerősítéséhez kattintson a Beállítások mentése gombra. A program menti az új beállításokat.

Megjegyzés: Az Engedélyezési kérelem és a Kapcsolat offline gépről témájú értesítéseket azonnal küldi a program, a többit naponta egyszer.

Ha a jobb felső sarokban lévő Kijelentkezés gomb melletti fióknévre kattint, a program átirányítja a biztonsági rendszergazdai profilra. A fiókok testreszabási lehetőségei magukban foglalják a név, a nyelv, az ország, az időzóna, a jelszó és a fiók törlését. A program menti ezeket a beállításokat a jövőbeli munkamenetekhez.