Egységelosztások

Az Egységelosztások csoportban látható, hogy mely egységek mely licencekkel vannak aktiválva, és ugyanitt jelenik meg a licencek elosztása és állapota is. A biztonsági rendszergazdai fiók Kijelentkezés beállítása alatt lévő icon_switches_unit_distribution ikonkapcsolót használva az összes licencet megjelenítő nézetről átválthat a kizárólag a problémás licenceket tartalmazó nézetre.

Az állapotikonok jelölik az egységek aktuális állapotát. Az egységlista tetején található bármely állapotikonra kattintva vegye fel vagy zárja ki azt a megjelenített egységekből. Az egyes állapotikonok jelentése az alábbi:

icon_green_check A licenc érvényes és aktivált.

icon_yellow_exclamation A licenc hamarosan lejár, vagy a további használatához lépéseket kell tennie.

icon_clock A licenc nem aktív: vagy lejárt, vagy nem szerepel egység a licencben, illetve további művelet (például aktiválás) szükséges.

icon_red_exclamation A licenc fel van használva, vagy lejárt, miközben aktív egységek tartoznak hozzá.

unit_distributions

A licencek egyedi azonosítására szolgál a nyilvános licencazonosítójuk. Minden licenc megjeleníti azt a biztonsági terméket, amelyhez a licenc készült, a licenc tulajdonosát és általános állapotát, a licenccel aktiválható egységek számát, az alegységek számát (a szervertermékekhez, a kliensükhöz), hogy létrehozható-e kapcsolat nélküli licencfájl symbol_document_offline (kapcsolat nélküli aktiváláshoz) vagy régi típusú licenc symbol_document_legacy (felhasználónév/jelszó és licencfájl), valamint tartalmazza a lejárat dátumát is.

Megjegyzés: A kapcsolat nélküli és a régi típusú lehetőségeket engedélyezni kell a Beállítások csoportban.