Licenc

A Licenc csoportban a licenccel kapcsolatos adatokat tekintheti meg.

A licenc nincs regisztrálva

A licenc regisztrálva van

 
A licenc nincs regisztrálva

Licenc kezelésére csak a licenc regisztrálását (e-mail címhez társítását) követően hatalmazhatók fel a biztonsági rendszergazdák. Kérjük, hogy a licenc regisztrálása elemre kattintva regisztrálja a licencet, és adja meg a regisztrálási adatokat.

Megjegyzés: Ne feledje, hogy az itt megadott e-mail címet kell használni a licenc hitelesítéséhez.

not_registered_license

A Licenc regisztrálása gombra kattintást követően kap egy ESET License Administrator-jelszót, amellyel bejelentkezhet az irányítópultra.

 
A licenc regisztrálva van

1.Az ESET License Administrator felső részén található a nyelvi sáv, egy hivatkozás a felhasználói útmutatóra, az aktív licencre vonatkozó információk (a megadott licenckulcs) és a Kijelentkezés hivatkozás, amely lehetővé teszi, hogy kijelentkezzen a licenckezelői képernyőről, és visszalépjen a kezdőképernyőre.

2.Bal oldalon található a következő csoportokra osztott fő navigációs ablaktábla: Licenc, Egységkezelés és Beállítások.

3.A Licenc csoport fő része az aktív licencre vonatkozó alábbi információkat tartalmazza:

Termék típusa – Arra a biztonsági ESET-termékre vonatkozik, amelyhez a licenc tartozik.

Általános állapot – A licenc állapotának a megjelenítése. Figyelmeztetés jelenik meg, ha a licenc lejárt vagy hamarosan lejár, illetve majdnem minden egység fel van használva vagy már fel is van használva.

Aktiválás/lejárat dátuma – Itt látható az aktiválás dátuma (a licenc aktiválásának napja, amely eltérhet a licenc megvásárlásának napjától), valamint a lejárat dátuma.

Használati állapot – Megjeleníti, hogy a licenchez rendelkezésre álló egységek közül mennyi van felhasználva.

Licencadatok – A licenc megvásárlásakor használt e-mail cím, a licenckulcs és a régebbi típusú licencfájl exportálására szolgáló funkció.

Egybecsomagolt termékek – Ha terméke egybecsomagolt licencet (több termékhez egyetlen licencet) használ, itt tekintheti meg az egybecsomagolási adatokat.

4.Felügyelet – Itt látható a licence(k) felügyeleti állapota. Az állapot lehet várakozás megerősítésre (a biztonsági rendszergazda részéről), engedélyezett vagy elutasított.

5.Ha egy biztonsági rendszergazdát fel szeretne hatalmazni a licence kezelésére, kattintson a Felügyelet engedélyezése gombra.

Megjegyzés: Ha kapcsolat nélküli vagy régi típusú licencfájlokat szeretne letölteni a megfelelő felhasználónév/jelszó kombinációval, olvassa el a Kapcsolat nélküli/régi típusú licencfájlok letöltése című részt.

license_owner_main_1