Irányítópult

Az Irányítópult áttekintést nyújt azokról a licencekről, amelyek kezelésére egy rendszergazda felhatalmazást kapott.

security_admin_main

1.Az ESET License Administrator felső részén található egy hivatkozás a jelen felhasználó útmutatóra, valamint itt látható az Ön (biztonsági rendszergazdai) felhasználóneve és a Kijelentkezés hivatkozás. Ha a biztonsági rendszergazdai fiók nevére kattint, megjelennek a fiókra vonatkozó információk. Itt módosíthatja az adatait, megváltoztathatja a jelszavát, sőt akár a biztonsági rendszergazdai fiókját is törölheti. Lehetősége van az ESET License Administrator nyelvét is megadni, így bármikor bejelentkezik, a kiválasztott nyelven láthatja a portált.

2.A bal oldali menü az ESET License Administrator biztonsági rendszergazdai részének következő főbb csoportjait tartalmazza: Egységelosztások, Egységkezelés és a biztonsági rendszergazdai fiókra vonatkozó Beállítások.

3.Egységelosztási kérelmek – Ebben a csoportban láthatók a licenctulajdonosok által a licencekre vonatkozóan adott felhatalmazások. Választhatja a felügyelet elfogadását, illetve a Mégse gombra kattintva az elutasítását – ekkor az elutasított elosztási kérések a továbbiakban nem lesznek láthatók.

4.Egységelosztási problémák – Megnézheti és kezelheti az egységelosztási problémákat, többek között a licenc lejáratát, a túlhasználatot stb.

5.Egységelosztás áttekintése – Átfogó képet ad az egységelosztásról, például az egyedi terméktípusok licenceiről, az egységek számáról, a rendelkezésre álló/felhasznált egységekről és egyebekről.

Megjegyzés: A régi programokat futtató számítógépek csak akkor számítanak bele, ha kezelőjük az ESET Remote Administrator. A régi programok a felhasználónév és jelszó használatával aktivált termékek. Ezeket csak akkor veszi számításba az ESET License Administrator, ha az ESET Remote Administrator kliensei.

6.Az Egységelosztások gombra kattintva az alábbi lehetőségek közül választhat:
Egységelosztások
Egységelosztási kérelem
Licenc hozzáadása licenckulccsal