Rensningsniveauer

Hvis du vil ændre indstillingerne for rengøringsniveau for et ønsket beskyttelsesmodul, skal du udvide ThreatSense (f.eks. Beskyttelse af filsystem i realtid) og derefter vælge et rengøringsniveau i rullemenuen.

ThreatSense har følgende afhjælpningsniveauer (dvs. rensningsniveauer):

Afhjælpning i ESET Internet Security

Rensningsniveau

Beskrivelse

Afhjælp altid registrering

Forsøg at afhjælpe registreringen under rensning af elementer uden nogen form for indgriben fra slutbrugeren. I nogle sjældne tilfælde (f.eks. i forbindelse med systemfiler) forbliver det rapporterede element på den oprindelige placering, hvis registreringen ikke kan afhjælpes.

Afhjælp registrering, hvis det er sikkert, ellers bevar

Forsøg at afhjælpe registreringen under rensning af elementer uden nogen form for indgriben fra slutbrugeren. I nogle tilfælde (f.eks. systemfiler eller arkiver med både rensede og inficerede filer) forbliver det rapporterede element på den oprindelige placering, hvis registreringen ikke kan afhjælpes.

Afhjælp registrering, hvis det er sikkert, ellers spørg

Forsøg at afhjælpe registreringen under rensning af elementer. I nogle tilfælde, hvis der ikke kan udføres nogen handling, modtager slutbrugeren en interaktiv besked og skal vælge en afhjælpningshandling (f.eks. Slet eller Ignorer). Denne indstilling anbefales i de fleste tilfælde.

Spørg altid slutbrugeren

Slutbrugeren modtager et interaktivt vindue, mens elementer renses, og skal vælge en afhjælpningshandling (f.eks. Slet eller Ignorer). Dette niveau er designet til mere erfarne brugere, der ved, hvilke trin der skal udføres i tilfælde af en registrering.