Aktivering fuldført

Aktiveringsprocessen er fuldført.Udfør trinnene i guiden efter installation for at fuldføre opsætningen af ESET Internet Security.

En modulopdatering starter efter et par sekunder. Regelmæssige opdateringer af ESET Internet Security begynder med det samme.

En indledende scanning starter automatisk inden for 20 minutter efter modulopdateringen.

note

Aktiveringsprocessen kan afbrydes, hvis tilbuddet ikke er knyttet til ESET HOME. Log ind på ESET HOME, eller opret en konto.