Aktivering mislykkedes på grund af overbrugt abonnement

Problem

Dit abonnement kan blive overbrugt eller misbrugt

Aktivering mislykkedes på grund af overbrugt abonnement

Løsning

Der er flere enheder, der bruger dette abonnement end tilladt. Du er muligvis offer for ulovlig eller uægte software. Denne abonnement kan ikke bruges til at aktivere andre ESET-produkter. Du kan løse dette problem direkte, hvis du har tilladelse til at administrere abonnementen på din ESET HOME-konto, eller du har købt abonnementen fra en lovlig kilde. Hvis du ikke har en konto endnu, skal du oprette en.

Hvis du er abonnementsejer, og du ikke er blevet bedt om at indtaste din e-mailadresse:

1.Hvis du vil administrere din ESET-abonnement, skal du åbne en webbrowser og gå til https://home.eset.com. Åbn ESET License Manager, og fjern eller deaktiver sæder. Du kan finde flere oplysninger under Det skal du gøre i tilfælde af en overbrugt abonnement.

2.Hvis du vil identificere og rapportere et ESET-piratabonnement, kan du gå til vores artikel i Identificer og rapportér ESET-abonnement, der er piratkopieret for at få en vejledning.

3.Hvis du er usikker på det, kan du klikke på Tilbage og sende en e-mail til ESET Teknisk support.

Hvis du ikke er abonnementssejer, skal du kontakte ejeren af dette abonnement med oplysninger om, at du ikke kan aktivere ESET-produktet, da det anvendes af for mange brugere. Ejeren kan løse problemet på ESET HOME-portalen.

Hvis du bliver bedt om at bekræfte din e-mailadresse (kun ved flere sager), skal du angive den e-mailadresse, der oprindeligt blev brugt til at købe eller aktivere ESET Internet Security.