Automatisk filkontrol ved start

Ved oprettelse af en planlagt opgave til filcheck ved systemstar har du flere muligheder til justering af følgende parametre:

I rullemenuen Scanningsmål angives scanningsdybden for filer, der kører ved systemstart, baseret på en hemmelig sofistikeret algoritme. Filer arrangeres i faldende rækkefølge i overensstemmelse med følgende kriterier:

Alle registrerede filer (størst antal filer scannes)

Sjældent brugte filer

Almindeligt brugte filer

Ofte brugte filer

Kun de mest brugte filer (mindste antal filer scannes)

To specifikke grupper er også inkluderet:

Filer kørt før brugerlogin – Indeholder filer fra placeringer, der kan være åbnet, uden at brugeren er logget ind (omfatter næsten alle startplaceringer, f.eks. tjenester, browsers hjælpeobjekter, winlogon-underretning, windows-planlægningsangivelser, kendte dll'er osv.).

Filer kør efter brugerlogin - Indeholder filer fra placeringer, der kan være åbnetdem, når en bruger har logget ind (omfatter filer, der kun køres for en bestemt bruger, typisk filer i HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Run).

Lister over filer, der skal scannes, er faste for grupperne ovenfor. Hvis du vælger en lavere scanningsdybde for filer, der køres ved systemstart, scannes de ikke-scannede filer, når de åbnes eller køres.

Scanningsprioritet – Det prioritetsniveau, der bruges til at fastlægge, hvornår en scanning begynder:

Ved inaktivitet – Opgaven udføres kun, når systemet er inaktivt

Lavest – Når systembelastningen er den lavest mulige

Lavere – Ved en lav systembelastning

Normal – Ved en gennemsnitlig systembelastning.