Renseprogram for system

Renseprogrammet for systemet er et værktøj, der kan hjælpe dig med at gendanne computeren til en brugbar tilstand, efter at truslen er renset. Malware kan deaktivere systemfunktioner, f.eks. registreringseditoren, Jobliste eller Windows Updates. Renseprogrammet for systemet gendanner standardværdierne og -indstillingerne for det pågældende system med et enkelt klik.

Renseprogrammet for systemet rapporterer problemer fra fem indstillingskategorier:

Sikkerhedsindstillinger: ændringer i indstillinger, der kan medføre øget sårbarhed af din computer, f.eks. Windows Update

Systemindstillinger: ændringer i systemindstillinger, der kan ændre funktionsmåden for din computer, f.eks. filtilknytninger

Systemets udseende: indstillinger, der kan ændre, hvordan dit system ser ud, f.eks. skrivebordsbaggrunden

Deaktiverede funktioner: vigtige funktioner og programmer, der måske er deaktiveret

Windows Systemgendannelse: indstillinger for funktionen Windows Systemgendannelse, der giver dig mulighed for at gendanne dit system til en tidligere tilstand

Der kan anmodes om rensning af systemet:

når der registreres en trussel

når en bruger klikker på Nulstil

Du kan gennemse ændringerne og nulstille indstillingerne efter behov.

PAGE_SYSTEM_CLEANER

note

Det er kun en bruger med administratorrettigheder, der kan udføre handlinger i renseprogrammet for systemet.