Vælg prøve til analyse – Mistænkelig fil

Observerede tegn og symptomer for malware-inficering – Indtast en beskrivelse af adfærden af den mistænkte fil på computeren.

Filoprindelse (URL-adresse eller leverandør) – Angiv en filoprindelse (kilde), og hvordan du fandt denne fil.

Noter og yderligere oplysninger – Her kan du indtaste yderligere oplysninger eller en beskrivelse, som vil hjælpe os med at behandle eller identificere den mistænkelige fil.

note

Den første parameter – Observerede tegn og symptomer for malware-inficering – er obligatorisk, men angivelse af yderligere oplysninger vil hjælpe vores laboratorier meget i identifikationsprocessen og i behandlingen af eksempler.