Rensenivåer

Hvis du vil endre innstillingene for rengjøringsnivå for en ønsket beskyttelsesmodul, kan du utvide ThreatSense (for eksempel Filsystembeskyttelse i sanntid) og deretter velge et Rengjøringsnivå fra rullegardinmenyen.

ThreatSense har disse nivåene for avhjelpning (dvs. rengjøring).

Avhjelpning i ESET Internet Security

Rensenivå

Beskrivelse

Avhjelp alltid deteksjon

Forsøk å avhjelpe deteksjonen under rengjøring av objekter uten noen form for medvirkning fra sluttbrukeren. I noen sjeldne tilfeller (for eksempel systemfiler) blir det rapporterte objektet værende på den opprinnelige plasseringen hvis deteksjonen ikke kan avhjelpes.

Avhjelp deteksjonen hvis det er trygt – behold den ellers

Forsøk å avhjelpe deteksjonen under rengjøring av objekter uten noen form for medvirkning fra sluttbrukeren. I noen tilfeller (for eksempel systemfiler eller arkiver med både rene og infiserte filer) blir det rapporterte objektet værende på den opprinnelige plasseringen hvis deteksjonen ikke kan avhjelpes.

Avhjelp deteksjonen hvis det er trygt – spør ellers

Forsøk å avhjelpe deteksjonen under rengjøring av objekter. I noen tilfeller får sluttbrukeren et interaktivt varsel hvis ingen handling kan utføres, og må velge en avhjelpningshandling (for eksempel fjerne eller ignorere). Dette oppsettet anbefales i de fleste tilfeller.

Spør alltid sluttbrukeren

Sluttbrukeren får opp et interaktivt vindu under rengjøring av objekter og må velge en avhjelpningshandling (f.eks. å fjerne eller å ignorere). Dette nivået er designet for mer avanserte brukere som vet hva som må gjøres når deteksjoner forekommer.