Hoppet over oppgave

Hvis datamaskinen går på batteristrøm eller er slått av, kan det hende at en oppgave blir hoppet over. Velg blant disse alternativene for når oppgaven som ble hoppet over, skal gjennomføres, og klikk på Neste:

På neste planlagte tidspunkt – Oppgaven kjøres hvis datamaskinen er påslått på neste planlagte tidspunkt.

Så snart som mulig – Oppgaven kjøres når datamaskinen slås på.

Umiddelbart, hvis det er mer enn (timer) siden forrige planlagte kjøring – Representerer hvor lang tid som har gått siden første gang oppgavekjøringen ble hoppet over. Hvis denne tiden overskrides, kjøres oppgaven umiddelbart.

example

Umiddelbart, hvis tiden siden forrige planlagte kjøring overstiger (timer) – eksempler

En eksempeloppgave er satt til å kjøre på nytt hver time. Alternativet Umiddelbart, hvis det er mer enn (timer) siden forrige planlagte kjøring er valgt, og den overskredne tiden er satt til to timer. Oppgaven kjøres klokken 13:00, og når den er ferdig, går datamaskinen i hvilemodus:

Datamaskinen våkner klokken 15:30. Første gang oppgavekjøringen ble hoppet over, var klokken 14:00. Det har bare gått 1,5 timer siden 14:00, så oppgaven kjøres klokken 16:00.

Datamaskinen våkner klokken 16:30. Første gang oppgavekjøringen ble hoppet over, var klokken 14:00. Det har gått to og en halv time siden 14:00, så oppgaven kjøres umiddelbart.