Nettstedsunntak

For å legge til et unntak for nettside, klikk Oppsett > Internett-beskyttelse > Foreldrekontroll og så klikk Legg til et unntak for en nettside.

PAGE_SETTINGS_PARENTAL

Skriv inn en nettadresse i feltet Nettstedsadresse, velg MAIN_SETTING_ICON_ALLOW(tillatt) eller MAIN_SETTING_ICON_DENY (blokkert) for hver spesifikk brukerkonto, og klikk på OK for å legge den til på listen.

PANEL_PARENTAL_WEBPAGES

For å slette en URL-adresse fra listen, klikk Oppsett > Internett-beskyttelse > Foreldrekontroll, klikk Blokkert innhold og innstillinger under ønskede konto, klikk fanen for Unntak, velg et unntak og klikk så Fjern.

PANEL_PARENTAL_WEB_EXCEPTIONS

I URL-adresselister kan spesialsymbolene * (stjerne) og ? (spørsmålstegn) ikke brukes. For eksempel skal nettsideadresser med flere TLD-er legges inn manuelt (examplepage.com, examplepage.sk, mv.). Når du legger et domene til listen blir alt innhold på dette domenet og alle underdomener (f.eks. sub.examplepage.com) blir sperret eller tillatt basert på ditt valg av URL-basert handling.

note

Å sperre eller tillate en bestemt nettside kan være mer nøyaktig enn å sperre eller tillate en kategori med nettsider. Vær forsiktig når du endrer disse innstillingene og når du legger til en kategori/nettside i listen.