ESET-nyheter

I dette vinduet informerer ESET Internet Security deg om ESET-nyheter med jevne mellomrom.

Meldingsutveksling i produktet har blitt utviklet for å informere brukere om ESET-nyheter og annen kommunikasjon. Sending av markedsføringsmeldinger krever samtykke fra brukeren. Derfor sendes ikke markedsføringsmeldinger til brukere som standard (vises som et spørsmålstegn). Ved å aktivere dette alternativet, godtar du å motta markedsføringsmeldinger fra ESET. Hvis du ikke er interessert i å motta markedsføringsmateriale fra ESET, deaktiverer du alternativet.

For å aktivere eller deaktivere mottak av markedsføringsmeldinger via varslingsvinduet, følg instruksjonene under.

1.Åpner Avansert oppsett.

2.Klikk på Varsler > Interaktive varsler.

3.Endre alternativet Vis markedsføringsmeldinger.

CONFIG_ALERT