Læremodus ble avsluttet

Læremodus oppretter og lagrer regler automatisk. Du kan sjekke alle de opprettede reglene i HIPS-regelinnstillinger. Denne modusen er best å bruke for den første konfigurasjonen av HIPS, men bør bare beholdes på i kort tid. Det kreves ingen brukerhandling siden ESET Internet Security lagrer reglene i henhold til forhåndsdefinerte parametere. Bytt til interaktiv eller policybasert modus etter at alle regler for nødvendige prosesser som kjører i operativsystemet er opprettet, for å unngå sikkerhetsrisikoer.

Du kan utsette denne avgjørelsen hvis du ikke vil endre innstillingene.