Kryptert nettverkstrafikk

Hvis systemet er konfigurert til å bruke SSL/TLS-skanning, vil et dialogvindu som ber deg om å velge en handling vises i to situasjoner:

Hvis et nettsted bruker et ukontrollerbart eller ugyldig sertifikat, og ESET Internet Security er konfigurert til å spørre brukeren i slike tilfeller (ja som standard for ukontrollerbare sertifikater, nei som standard for ugyldige sertifikater), vil en dialogboks be deg om enten å Tillate eller Blokkere tilkoblingen. Hvis sertifikatet ikke finnes i Trusted Root Certification Authorities store (TRCA), vil det anses som ikke-klarert.

Deretter, hvis SSL/TLS-modus er satt til Interaktivt modus, vil en dialogboks for hvert nettsted be dem om enten å Skanne eller Ignorere trafikken. Noen programmer bekrefter at SSL-trafikken ikke er endret eller inspisert av noen. I slike tilfeller må ESET Internet Security Ignorere den trafikken for at programmet skal kunne fungere.

note

Illustrerte eksempler

De følgende ESET kunnskapsbase-artiklene kan være tilgjengelige kun på engelsk:

Sertifikatvarsler i ESET Windows hjemmeprodukter

«Kryptert nettverkstrafikk: ikke-troverdig sertifikat» vises når du besøker nettsider

Brukeren kan i begge tilfeller velge å huske den valgte handlingen. Lagrede handlinger lagres i Sertifikatregler.