ESET Hjelp på internett

Velg tema

Microsoft Windows®-oppdatering

Oppdateringsfunksjonen i Windows er en viktig komponent som beskytter brukere mot skadelig programvare. Derfor er det viktig å installere oppdateringene fra Microsoft Windows så snart de foreligger. Du vil få beskjed om manglende oppdateringer via ESET Internet Security i henhold til det nivået du angir i Avanserte oppsett > Verktøy. Du kan velge mellom følgende nivåer:

Ingen oppdateringer – Ingen oppdateringer tilbys for nedlasting.

Valgfrie oppdateringer – Oppdateringer som er merket med lav prioritet og høyere, tilbys for nedlasting.

Anbefalte oppdateringer – Oppdateringer som er merket som vanlige og høyere, tilbys for nedlasting.

Viktige oppdateringer – Oppdateringer som er merket som viktige og høyere, tilbys for nedlasting.

Kritiske oppdateringer – Bare kritiske oppdateringer tilbys for nedlasting.