Webkamerabeskyttelse

Webkamerabeskyttelse informerer deg om prosesser og programmer som har tilgang til din datamaskins webkamera. Dersom et program prøver å få tilgang til kameraet ditt, får du en varsling der du kan tillate eller blokkere tilgangen. Fargen på varselvinduet avhenger av programmets omdømme.

Alternativer for oppsett av webkamerabeskyttelse kan endres i Avansert oppsett > Beskyttelser > Enhetskontroll > Webkamerabeskyttelse.

Hvis du vil aktivere funksjonen Webkamerabeskyttelse i ESET Internet Security, aktiverer du bryteren ved siden av Aktiver Webkamerabeskyttelse.

Når Webkamerabeskyttelse er aktivert, blir Regler aktive, slik at du kan åpne vinduet Regelredigering.

Hvis du vil deaktivere varsler for programmer med en regel som ble endret, men som fremdeles har en gyldig digital signatur (for eksempel en programoppdatering), aktiverer du bryteren ved siden av Deaktiver varsler om webkameratilgang for endrede programmer.