HTTP(S)-trafikkskanning

Som standard er ESET Internet Security konfigurert til å skanne HTTP- og HTTPS-trafikken som brukes av nettlesere og andre programmer. Du bør kun deaktivere trafikkskanning hvis du opplever problemer med en tredjeparts programvare og ønsker å vite om problemet er forårsaket av ESET Internet Security.

Aktiver HTTP-trafikkskanning – HTTP-trafikk på alle porter for alle programmer.

Aktiver HTTPS-trafikkskanning – HTTPS-trafikk bruker en kryptert kanal til å overføre informasjon mellom server og klient. ESET Internet Security kontrollerer kommunikasjon med protokollene SSL (Secure Socket Layer) og TLS (Transport Layer Security). Programmet vil bare skanne trafikk på porter som er definert i Porter som brukes av HTTPS-protokollen, uavhengig av operativsystemversjonen (du kan legge til porter til det forhåndsdefinerte 443 og 0-65535).