Regelredigering for enhetskontroll

Vinduet Redigering av enhetskontrollregler viser eksisterende regler og muliggjør nøyaktig kontroll av eksterne enheter som brukerne kobler til datamaskinen.

CONFIG_DEVMON_RULE_DLG

Bestemte enheter kan tillates eller blokkeres per bruker eller brukergruppe ut ifra ytterligere enhetsparametere som kan angis i regelkonfigurasjonen. Regellisten inneholder flere beskrivelser av reglene, for eksempel navn, typen ekstern enhet, handlingen som skal utføres når en ekstern enhet kobles til datamaskinen, og alvorlighetsgraden i loggen. Se også Legge til enhetskontrollregler.

Klikk Legg til eller Rediger for å ordne en regel. Klikk Kopier for å opprette en ny regel med forhåndsdefinerte alternativer som brukes for en annen valgt regel. XML-strenger som vises når du klikker en regel, kan kopieres til utklippstavlen eller hjelpe systemansvarlige med å eksportere/importere disse dataene og bruke dem, for eksempel i .

Trykk CTRL og klikk for å velge flere regler og bruke handlinger på alle de valgte reglene, for eksempel slette eller flytte dem oppover eller nedover på listen. Når avmerkingsboksen er Aktivert deaktiveres eller aktiveres en regel. Dette kan være nyttig hvis du vil beholde regelen.

Klikk Fyll ut for automatisk å fylle opp eksterne medieenhetsparametere for enheter koblet til datamaskinen din.

Reglene er oppført i prioritert rekkefølge, og regler med høyere prioritet ligger øverst på listen. Regler kan flyttes ved å klikke på UP_DOWNØverst/Opp/Ned/Nederst og kan fjernes enkeltvis eller i grupper.

Loggoppføringer kan vises i hovedprogramvinduet > Verktøy > Loggfiler.

Loggen for enhetskontroll registrerer alle tilfeller der enhetskontroll utløses.