Planlegge en ukentlig datamaskinskanning

For å planlegge en regelmessig oppgave, åpne hovedprogramvinduet og klikk på Verktøy > Planlegger. Nedenfor finner du en hurtigguide om hvordan du planlegger en oppgave som skanner lokale stasjoner hver uke. Se vår Kunnskapsbase-artikkel for mer detaljerte instruksjoner.

Slik planlegger du en skanningsoppgave:

1.klikk Legg til på hovedskjermen for Planlegger.

2.Skriv inn et navn på oppgaven, og velg Behovsbetinget datamaskinskanning på rullegardinmenyen Aktivitetstype.

3.Velg Ukentlig som aktivitetsfrekvens.

4.Angi dagen og tidspunktet når oppgaven skal utføres.

5.Velg Kjør oppgaven så snart som mulig for å utføre oppgaven senere, dersom den planlagte utførelsen av en eller annen grunn ikke starter (hvis f.eks. datamaskinen var avslått).

6.Gjennomgå sammendraget av den planlagte oppgaven, og klikk Fullfør.

7.Velg Lokale stasjoner fra rullegardinmenyen Mål.

8.Klikk Fullfør for å bruke oppgaven.