Tuotteen aktivointi poistettu, laitteen yhteys katkaistu

Tämä virheilmoitus tulee näkyviin sen jälkeen, kun kun laite on poistettu ESET HOME. Voit ratkaista tämän ongelman seuraavasti:

Valitse Aktivoi ja aktivoi ESET Internet Security jollakin aktivointimenetelmistä.

Ota yhteyttä tilauksen omistajaan ja kerro, että tuotteen ESET Internet Security aktivointi on poistettu ja että laitteen yhteys ESET HOME-portaaliin on katkaistu.

Jos olet tilauksen omistaja etkä ole tietoinen näistä muutoksista, tarkista ESET HOME-toimintosyöte. Jos havaitset epäilyttäviä toimintoja, vaihda ESET HOME-tilisi salasana ja ota yhteyttä ESETin tekniseen tukeen.