Lisää tai muokkaa prosessien poikkeuksia

Tämän valintaikkunan avulla voit lisätä prosesseja, jotka suljetaan pois tunnistusohjelmasta. Prosessien poikkeusten avulla voit minimoida mahdollisten ristiriitojen riskejä ja parantaa poissuljettujen sovellusten suorituskykyä, millä on positiivinen vaikutus käyttöjärjestelmän yleiseen suorituskykyyn ja vakauteen. Prosessin tai sovelluksen määrittäminen poikkeukseksi tarkoittaa sen suoritettavan tiedoston (.exe) poissulkemista.

example

Valitse poissuljetun sovelluksen tiedostopolku napsauttamalla ... (esimerkki: C:\Program Files\Firefox\Firefox.exe). ÄLÄ KIRJOITA sovelluksen nimeä.
Heti kun .exe-tiedosto lisätään poikkeuksien joukkoon, ESET Internet Security lopettaa tämän prosessin toimintojen valvomisen ja prosessin tekemille tiedostotoiminnoille ei tehdä mitään lisätarkistuksia.

important

Jos et käytä selaustoimintoa prosessin suoritettavan tiedoston valitsemiseen, sinun on manuaalisesti määritettävä suoritettavan tiedoston koko polku. Muussa tapauksessa poikkeus ei toimi oikein ja HIPS voi ilmoittaa virheistä.

Voit myös muokata nykyisiä prosesseja tai poistaa niitä poikkeuksista.