Wanneer moet de configuratie voor realtimebeveiliging worden gewijzigd?

Realtimebeveiliging vormt het meest essentiële onderdeel van het onderhouden van een veilig systeem. Wees altijd voorzichtig bij het wijzigen van de bijbehorende parameters. Wij adviseren u de parameters alleen te wijzigen in specifieke situaties.

Na installatie van ESET Internet Security zijn alle instellingen geoptimaliseerd om gebruikers een zo hoog mogelijk niveau van systeembeveiliging te bieden. Als u de standaardinstellingen wilt herstellen, klikt u op DEFAULT naast Geavanceerde instellingen > Beveiliging > Detectiereacties.