Ondersteuning voor schermlezers

ESET Internet Security kan samen met schermlezers worden gebruikt om ESET-gebruikers met een verminderd gezichtsvermogen in staat te stellen door het product te navigeren of de instellingen te configureren. De volgende schermlezers worden ondersteund: (JAWS, NVDA, Narrator).

Om ervoor te zorgen dat de schermlezersoftware toegang tot de grafische gebruikersinterface van ESET Internet Security toegang heeft, volgt u de instructies in ons kennisbankartikel.