Verouderde versie van Microsoft Windows

Probleem

U wilt de nieuwste versie van ESET Internet Security installeren op een computer met Windows 7, Windows 8 (8.1) of Windows Home Server 2011

ESET Internet Security geeft de fout Verouderd besturingssysteem weer tijdens de installatie

Details

Voor de nieuwste versie van ESET Internet Security is het Windows 10- of Windows 11-besturingssysteem vereist.

Oplossing

De volgende oplossingen zijn beschikbaar:

Upgrade naar Windows 10 of Windows 11

Het upgradeproces is relatief eenvoudig en in veel gevallen kunt u dit doen zonder uw bestanden te verliezen. Voordat u een upgrade uitvoert naar Windows 10:

1.Back-ups maken van belangrijke gegevens.

2.Lees de veelgestelde vragen over een upgrade naar Windows 10 of de veelgestelde vragen over een upgrade naar Windows 11 en werk uw Windows-besturingssysteem bij.

ESET Internet Security versie 16.0 installeren

Als u Windows niet kunt upgraden, installeert u ESET Internet Security versie 16.0. Zie de Online-help bij ESET Internet Security versie 16.0 voor meer informatie.