Website-uitzonderingen

Om een uitzondering voor een website toe te voegen, klikt u op Installatie > Internetbeveiliging > Ouderlijk toezicht en klikt u vervolgens op Een uitzondering toevoegen voor een website.

PAGE_SETTINGS_PARENTAL

Geef een URL op in het veld URL van website, selecteer MAIN_SETTING_ICON_ALLOW (toegestaan) of MAIN_SETTING_ICON_DENY (geblokkeerd) voor elk specifiek gebruikersaccount en klik vervolgens op OK om dit toe te voegen aan de lijst.

PANEL_PARENTAL_WEBPAGES

Als u een URL-adres uit de lijst wilt verwijderen, klikt u op Instellingen > Internetbeveiliging > Ouderlijk toezicht > Geblokkeerde inhoud en instellingen onder het gewenste gebruikersaccount, klikt u op het tabblad Uitzondering, selecteert u de uitzondering en klikt u op Verwijderen.

PANEL_PARENTAL_WEB_EXCEPTIONS

In de URL-adreslijst kunnen de speciale symbolen * (sterretje) en ? (vraagteken) niet worden gebruikt. Adressen met meerdere TLD's moeten bijvoorbeeld handmatig worden ingevoerd (examplepage.com, examplepage.sk, enzovoort). Als u een domein toevoegt aan de lijst, wordt alle inhoud in dit domein en alle subdomeinen (bijvoorbeeld sub.examplepage.com) geblokkeerd of toegestaan, afhankelijk van uw op URL-gebaseerde actie.

note

Het blokkeren of toestaan van een specifieke webpagina kan nauwkeuriger zijn dan het blokkeren of toestaan van een categorie webpagina's. Wees voorzichtig bij het wijzigen van deze instellingen en het toevoegen van een categorie/webpagina aan de lijst.