ESET SysInspector

ESET SysInspector is een toepassing die uw computer grondig inspecteert, gedetailleerde informatie verzamelt over systeemonderdelen zoals stuurprogramma's en toepassingen, netwerkverbindingen of belangrijke registervermeldingen, en die het risico van elk onderdeel beoordeelt. Deze gegevens kunnen u helpen de oorzaak van afwijkend systeemgedrag vast te stellen. Problemen kunnen worden veroorzaakt door een malware-infectie, maar ook door incompatibele software of hardware. Voor meer informatie over het gebruik van de ESET SysInspector verwijzen wij u naar de ESET SysInspector online-Help.

In het ESET SysInspector-venster wordt de volgende informatie over logboeken weergegeven:

Tijd: het tijdstip waarop het logbestand is gemaakt.

Opmerking: een korte opmerking.

Gebruiker: de naam van de gebruiker die het logbestand heeft gemaakt.

Status: de status van het gemaakte logbestand.

De volgende acties zijn beschikbaar:

Weergeven: opent het geselecteerde ESET SysInspector-logboek. U kunt ook met de rechtermuisknop op een bepaald logbestand klikken en Weergeven in het contextmenu selecteren.

Maken: hiermee wordt een nieuw logbestand gemaakt. Wacht tot ESET SysInspector is gegenereerd (de status Gemaakt) voordat u probeert toegang te krijgen tot het logboek. Het logboek wordt opgeslagen in C:\ProgramData\ESET\ESET Security\SysInspector.

Verwijderen: hiermee wordt het geselecteerde logbestand of worden de geselecteerde logbestanden uit de lijst verwijderd.

De volgende items zijn beschikbaar in het contextmenu als een of meer logbestanden zijn geselecteerd:

Weergeven: hiermee wordt het geselecteerde logbestand geopend in ESET SysInspector (net zoals wanneer u dubbelklikt op een logbestand).

Maken: hiermee wordt een nieuw logbestand gemaakt. Wacht tot ESET SysInspector is gegenereerd (de status Gemaakt) voordat u probeert toegang te krijgen tot het logboek.

Verwijderen: hiermee wordt het geselecteerde logbestand of worden de geselecteerde logbestanden uit de lijst verwijderd.

Alles verwijderen: hiermee kunt u alle logbestanden verwijderen.

Exporteren: hiermee wordt het logbestand geëxporteerd als een .xml-bestand of als ingepakt .xml-bestand.