Privacyinstellingen

Open Geavanceerde instellingen > Privacyinstellingen.

CONFIG_PRIVACY

Programma voor kwaliteitsverbetering

Zet de schakelaar naast Deelnemen aan het Programma voor kwaliteitsverbetering aan als u wilt deelnemen aan het programma voor verbetering van de gebruikerservaring. Door deel te nemen, verstrekt u ESET anonieme informatie met betrekking tot uw gebruik van ESET-producten. Aan de hand van de verzamelde gegevens kunnen wij uw ervaring verbeteren. Verzamelde gegevens worden nooit met derden gedeeld. Welke informatie verzamelen wij?