ESET-nieuws

In dit venster geeft ESET Internet Security regelmatig nieuws over ESET.

De berichten in het product zijn bedoeld om gebruikers op de hoogte te brengen van ESET-nieuws en andere communicatie. Voor verzending van marketingberichten is de instemming van een gebruiker vereist. Marketingberichten worden daarom niet standaard naar een gebruiker verzonden (weergegeven als een vraagteken). Door deze optie in te schakelen, gaat u akkoord met de ontvangst van ESET-marketingberichten. Als u niet bent geïnteresseerd in de ontvangst van ESET-marketingmateriaal, schakel de optie dan uit.

Volg de onderstaande instructies om marketingberichten via een meldingsvenster in of uit te schakelen.

1.Geavanceerde instellingen openen.

2.Klik op Meldingen > Interactieve waarschuwingen.

3.Pas de optie Marketingberichten weergeven aan.

CONFIG_ALERT