Instellingen importeren en exporteren

U kunt uw aangepaste XML-configuratiebestand van ESET Internet Security.xml importeren of exporteren via het menu Instellingen.

note

Geïllustreerde instructies

Zie ESET-configuratie-instellingen importeren of exporteren met een .xml bestand voor geïllustreerde instructies in het Engels en verschillende andere talen.

Het importeren en exporteren van configuratiebestanden is handig als u een back-up wilt maken van uw huidige configuratie van ESET Internet Security voor later gebruik. De optie voor het exporteren van instellingen is ook handig als u uw voorkeursconfiguratie wilt gebruiken op meerdere systemen. U kunt dan een .xml-bestand importeren om deze instellingen over te brengen.

Zo importeert u een configuratie: klik in het hoofdprogrammavenster op Instellingen > Instellingen importeren/exporteren en selecteer Instellingen importeren. Voer de bestandsnaam van het configuratiebestand in of klik op de knop ... om naar het configuratiebestand te bladeren dat u wilt importeren.

Zo exporteert u een configuratie: klik in het hoofdprogrammavenster op Instellingen > Instellingen importeren/exporteren. Selecteer Instellingen exporteren en typ het volledige bestandspad met de naam. Klik op ... om naar een locatie op uw computer te navigeren om het configuratiebestand op te slaan.

note

Er kan een fout optreden bij het exporteren van instellingen als u onvoldoende rechten hebt om het geëxporteerde bestand naar de opgegeven map te schrijven.

IMPORTEXPORT_CONFIG