Editor beveiligingsregels webcam

Dit venster biedt een overzicht van de bestaande regels en laat de controle van de applicaties en processen toe die toegang hebben tot uw webcam op basis van de actie die u hebt ondernomen.

De volgende acties zijn beschikbaar:

Toegang toestaan

Toegang blokkeren

Vragen (vraagt de gebruiker elke keer wanneer een toepassing toegang probeert te krijgen tot de webcam)

Schakel het selectievakje in de kolom Melden uit om het ontvangen van meldingen te beëindigen wanneer een toepassing toegang krijgt tot de webcam.

note

Geïllustreerde instructies

Webcamregels maken en bewerken in ESET Internet Security.