Productupdates

In het gedeelte Productupdates kunt u nieuwe functie-updates installeren zodra deze automatisch beschikbaar worden gesteld.

Updates van toepassingsfuncties introduceren nieuw functies of wijzigen functies die al bestaan in eerdere versies. De update kan automatisch worden uitgevoerd zonder tussenkomst van de gebruiker, of u kunt zich hiervoor op de hoogte laten stellen. Nadat een update van een toepassingsonderdeel is geïnstalleerd, moet de computer mogelijk opnieuw worden opgestart.

Updates van toepassingsfuncties: als deze optie is ingeschakeld, worden functie-updates van toepassingen automatisch uitgevoerd.