Meldingen in de browser

In Beveiligde browser ziet u informatie over de huidige status aan de hand van meldingen in de browser en de kleur van het browserkader.

Meldingen in de browser worden weergegeven op het tabblad aan de rechterkant.

BPP_BADGE

Als u de melding in de browser wilt uitvouwen, klikt u op het ESET-pictogram ICON_BPP_LOGO. Als u de melding wilt minimaliseren, klikt u op de meldingstekst. Als u de melding en het groene kader rond de browser wilt verwijderen, klikt u op het pictogram Sluiten ICON_BPP_CLOSE.

note

Alleen de informatieve melding en het groene kader rond de browser kunnen worden verwijderd.

Meldingen in de browser

Type melding

Status

Informatieve melding en groen browserkader

Maximale beveiliging is gegarandeerd en de melding in de browser wordt standaard geminimaliseerd. Vouw de melding in de browser uit en klik op Instellingen om de instellingen van Beveiligingshulpmiddelen te openen.

Waarschuwing en oranje browserkader

Beveiligde browser vereist uw aandacht voor een niet-kritiek probleem. Voor meer informatie over het probleem of een oplossing volgt u de instructies in de melding in de browser.

Beveiligingswaarschuwing en rood browserkader

De browser wordt niet beveiligd door ESET Veilig internetbankieren. Start de browser opnieuw om ervoor te zorgen dat de beveiliging actief is. Als u een conflict met bestanden die in de browser zijn geladen, wilt oplossen, dan opent u Logbestanden > Veilig internetbankieren en zorgt u ervoor dat de vastgelegde bestanden niet worden geladen wanneer u de browser de volgende keer start. Als het probleem zich blijft voordoen, neemt u contact op met de technische ondersteuning van ESET volgens de instructies zoals aangegeven in ons artikel in de kennisbank.