Integraties

Door integratie van ESET Internet Security met uw e-mailclient neemt het niveau van actieve beveiliging tegen schadelijke code in e-mailberichten toe. Als uw e-mailclient wordt ondersteund, kunt u integratie inschakelen in ESET Internet Security. Als integratie in uw e-mailclient wordt geactiveerd, wordt de ESET Internet Security-werkbalk rechtstreeks in de e-mailclient opgenomen, waardoor e-mailbeveiliging nog efficiënter is. Als u integratie-instellingen wilt bewerken, opent u Geavanceerde instellingen > Beveiliging Beveiliging van e-mailclient > Postvakbeveiliging > Integratie.

Integreren in Microsoft Outlook: Microsoft Outlook is momenteel de enige ondersteunde e-mailclient. E-mailbeveiliging werkt als plug-in. Het belangrijkste voordeel van de plug-in is dat deze onafhankelijk is van het gebruikte protocol. Wanneer de e-mailclient een gecodeerd bericht ontvangt, wordt dit gedecodeerd en naar de virusscanner verstuurd. Zie dit artikel in de ESET-kennisbank voor een volledige lijst met ondersteunde Microsoft Outlook-versies.

Geavanceerde verwerking van e-mailclient: hiermee worden extra Outlook Messaging API (MAPI)-gebeurtenissen verwerkt: Object gewijzigd (fnevObjectModified) en Object gemaakt (fnevObjectCreated). Als u met een traag systeem te maken krijgt als u met uw e-mailclient werkt, schakel deze optie dan in.