Scannen bij inactieve status

U kunt de scanner bij inactiviteit inschakelen in Geavanceerde instellingen > Detectie-engine > Malwarescans > Scannen bij inactieve status.

Scannen bij inactieve status

Zet de schakelaar naast Scannen bij inactieve status inschakelen aan om deze functie in te schakelen. Wanneer de computer inactief is, wordt er op alle lokale stations een stille computerscan uitgevoerd.

Standaard wordt Scannen bij inactiviteit niet uitgevoerd als de computer (notebook) op de accu werkt. U kunt deze instelling negeren door de schakelaar naast Uitvoeren, zelfs als de computer op batterijvoeding werkt aan te zetten in Geavanceerde instellingen.

Zet de schakelaar naast Logboekregistratie inschakelen in Geavanceerde instellingen op Aan als u de uitvoer van een computerscan wilt vastleggen in het gedeelte Logbestanden (klik in het hoofdprogrammavenster op Hulpmiddelen > Logbestanden en selecteer Computerscan in het vervolgkeuzemenu Logbestand).

Detectie van inactieve status

Zie Triggers voor detectie van inactieve status voor een volledige lijst met voorwaarden waaraan moet worden voldaan om scannen bij inactiviteit te activeren.

ThreatSense: geavanceerde instellingsopties, zoals bestandsextensies die u wilt beheren, en gebruikte detectiemethoden. Zie ThreatSense voor meer informatie.