Beveiliging tegen brute-force aanvallen

Beveiliging tegen brute-force aanvallen blokkeert pogingen tot het raden van wachtwoorden voor RDP- en SMB-services. Een brute-force aanval is een methode om gericht een wachtwoord te ontdekken door systematisch alle mogelijke combinaties van letters, cijfers en symbolen uit te proberen. Als u Beveiliging tegen brute-force aanvallen wilt configureren, opent u Geavanceerde instellingen > Beveiliging > Netwerktoegangsbeveiliging > Netwerkaanvalbeveiliging > Beveiliging tegen brute-force aanvallen.

Beveiliging tegen brute-force aanvallen: ESET Internet Security inspecteert de inhoud van het netwerkverkeer en blokkeert aanvalspogingen om wachtwoorden te raden.

Regels: hiermee kunt u regels voor inkomende en uitgaande netwerkverbindingen maken, bewerken en weergeven. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het hoofdstuk Regels.

CONFIG_EPFW_BRUTE_FORCE_RULES