Oppsett

Du finner grupper med tilgjengelige beskyttelsesfunksjoner i hovedprogramvinduet > Oppsett.

PAGE_SETUP

Oppsett-menyen er delt i følgende deler:

ICON_COMPUTER_PROTECTION Datamaskinbeskyttelse

ICON_INTERNET_PROTECTION Internett-beskyttelse

ICON_NETWORK_PROTECTION Nettverksbeskyttelse

ICON_SECURITY_TOOLS Sikkerhetsverktøy

Det er flere alternativer nederst i oppsettvinduet. Bruk koblingen Avansert oppsett for å sette opp mer detaljerte parametere for hver modul. Bruk Importer/eksporter innstillinger for å laste inn oppsettparametere ved bruk av en .xml-konfigureringsfil, eller for å lagre gjeldende oppsettparametere i en konfigureringsfil.