ESET Hjelp på Internett

Velg tema

Legge til eller redigere brannmurregler

Brannmurregler representerer betingelser som brukes til meningsfull testing av alle nettverkstilkoblinger og handlinger som er tilordnet disse betingelsene. Redigering eller tillegging av brannmurregler kan være nødvendig når nettverksinnstillingene endres (for eksempel nettverksadressen eller portnummeret for den eksterne siden som er endret) for å sikre riktig drift av et program som påvirkes av en regel. En erfaren bruker bør opprette egendefinerte brannmurregler.

note

Illustrerte instruksjoner

De følgende ESET kunnskapsbase-artiklene kan være tilgjengelige kun på engelsk:

Åpne eller lukke (tillat eller avvis) en spesifikk port med en brannmur

Opprett en brannmur-regel fra loggfilene i ESET Internet Security

Hvis du vil legge til eller redigere en brannmurregel, åpner du Avanserte oppsett > Beskyttelser > Beskyttelse for nettverkstilgang > Brannmur > Regler > Rediger. I vinduet Brannmurregler klikker du på Legg til eller Rediger.

DIALOG_EPFW_RULE_CREATE_GENERAL

Navn – Skriv inn et navn for regelen.

Aktivert – Klikk på bryteren for å gjøre regelen aktiv.

Legg til handlinger og betingelser for brannmurregelen:

arrow_down_home Handling

arrow_down_home Program:

arrow_down_home Retning

arrow_down_home IP-protokoll

arrow_down_home Lokal vert

arrow_down_home Lokal port

arrow_down_home Ekstern vert

arrow_down_home Ekstern port

arrow_down_home Profil

example

Vi skaper en ny regel for å gi Firefox-nettleserprogrammet tilgang til Internett / nettsteder på det lokale nettverket.

1.I delen Handling velger du Handling > Tillat.

2.I delen Program angir du Programbane for nettleseren (for eksempel C:\Program Files\Firefox\Firefox.exe). IKKE skriv inn navnet på kun programmet.

3.I delen Retning velger du Retning > Ut.

4.I delen IP-protokoll velger du TCP & UDP fra rullegardinmenyen Protokoll.

5.I delen Ekstern port legger du til Port-numre: 80 443 for å tillate standard surfing.