Produktoppdateringer

I Produktoppdateringer-delen kan du automatisk installere nye funksjonsoppdateringer når de blir tilgjengelige.

Med oppdateringer av programfunksjoner får du nye funksjoner eller endringer i funksjoner som allerede fantes i tidligere versjoner. Den kan utføres automatisk uten at brukeren må foreta seg noe, eller du kan velge å bli varslet. Når en programfunksjonsoppdatering er installert, kan det være nødvendig med en omstart av datamaskinen.

Oppdateringer av programfunksjoner – Når dette er aktivert, utføres oppdateringer av programfunksjoner automatisk.