Brukerkontoer

I Avanserte oppsett > Beskyttelser > Beskyttelse for nettilgang > Foreldrekontroll > Brukerkontoer > Rediger kan du knytte Windows brukerkontoer som er brukt av Foreldrekontroll til spesifikke brukere for å begrense tilgangen deres til upassende eller skadelig innhold på internett.

Kolonner

Windowskonto – Navnet til brukeren.

Aktivert – Når dette alternativet er aktiver, er Foreldrekontroll for en spesifikk brukerkonto aktiv.

Domene – Navn på domenet en bruker tilhører.

Fødselsdag – Alderen til brukeren denne kontoen tilhører.

Kontrollelementer

Legg til – Dialogboksen Arbeide med brukerkontoer vises.

Rediger - Med dette alternativet kan du redigere den valgte kontoen.

Slett – Slett valgte konto.

Oppdater – Hvis du har lagt til en brukerkonto, kan ESET Internet Security oppdatere listen med brukerkontoer uten at du trenger å åpne dette vinduet på nytt.