ESET Hjelp på Internett

Velg tema

Velg prøve for analyse – Mistenkelig område

Velg ett av følgende alternativer fra rullegardinmenyen Hva er feil med området:

Infisert – et område som inneholder virus eller annen skadevare distribuert på ulike måter.

Phishing – brukes for å få tilgang til sensitivt materiale som f.eks. bankkontonumre, PIN-koder osv. Du kan lese mer om denne angrepstypen i ordlisten.

Scam – En svindel eller et falskt område som særlig er ute etter rask profitt.

Velg Annet hvis alternativene ovenfor ikke refererer til nettstedet du vil sende inn.

Notater og tilleggsinformasjon – Du kan skrive inn tilleggsinformasjon eller en beskrivelse som vil bidra til å analysere det mistenkelige nettstedet.