Passord for Avansert oppsett

Hvis du vil beskytte Avansert oppsett for ESET Internet Security og unngå uautorisert endring, skriver du inn det nye passordet i feltene Nytt passord og Bekreft passord. Klikk på OK.

Når du vil endre et eksisterende passord:

1.Skriv inn ditt gamle passord i feltet Gammelt passord.

2.Skriv inn ditt nye passord i feltene Nytt passord og Bekreft passord.

3.Klikk på OK.

Dette passordet kreves for tilgang til Avansert oppsett.

Hvis du glemmer passordet, kan du se Låse opp oppsettspassordet i ESET Home-produkter.

Hvis du vil gjenopprette den tapte ESET-lisensnøkkelen, utløpsdato for lisensen eller annen lisensinformasjon for ESET Internet Security, kan du se Jeg har mistet lisensnøkkelen.