Licentiestatus

Uw licentie kan verschillende statussen hebben. U kunt uw licentiestatus vinden in ESET HOME. Als u uw licentie aan uw ESET HOME-account wilt toevoegen, raadpleegt u Een licentie toevoegen.

note

Als u geen ESET HOME-account hebt, kunt u een nieuw ESET HOME-account maken.

Als de licentiestatus een andere waarde heeft dan Actief, ontvangt u een foutmelding tijdens de activering of een melding in het hoofdprogrammavenster.

Als u licentiestatusmeldingen wilt uitschakelen, opent u Geavanceerde instellingen (F5) > Meldingen > Toepassingsstatussen. Klik op Bewerken naast Toepassingsstatussen, vouw Licenties uit en schakel het selectievakje naast de betreffende melding uit. Het probleem is niet opgelost door de melding uit te schakelen.

In de onderstaande tabel ziet u de beschrijvingen en aanbevolen oplossingen voor verschillende licentiestatussen:

Licentiestatus

Beschrijving

Oplossing

Actief

De licentie is geldig en u hoeft geen actie te ondernemen. ESET Internet Security kan worden geactiveerd en u kunt de licentiegegevens vinden in het hoofdprogrammavenster > Help en ondersteuning.

Te veel gebruikt

Deze licentie wordt gebruikt door meer apparaten dan is toegestaan. Er wordt een activeringsfout weergegeven.

Zie Activering mislukt vanwege te veel gebruikte licentie voor meer informatie.

Opgeschort

Uw licentie is opgeschort vanwege betalingsproblemen. Als u de licentie wilt gebruiken, moet u ervoor zorgen dat uw betalingsgegevens in ESET HOME up-to-date zijn of contact opnemen met uw licentieverkoper. U kunt deze foutmelding ontvangen tijdens de activering of in het hoofdprogrammavenster.

Geïnstalleerd product: als u het ESET HOME-account hebt, klikt u in de melding die wordt weergegeven in het hoofdprogrammavenster, op Uw licentie beheren in ESET HOME en controleert u uw betalingsgegevens. Neem anders contact op met uw licentieverkoper.

Activeringsfout: als u het ESET HOME-account hebt, klikt u in het venster van de activeringsfout op ESET HOME openen en controleert u uw betalingsgegevens. Neem anders contact op met uw licentieverkoper.

Verlopen

Uw licentie is verlopen en u kunt deze licentie niet gebruiken om ESET Internet Security te activeren. U kunt deze foutmelding ontvangen tijdens de activering of in het hoofdprogrammavenster. Als u ESET Internet Security al hebt geïnstalleerd, is uw computer niet beveiligd.

Geïnstalleerd product: klik in de melding in het hoofdprogrammavenster op Licentie verlengen en volg de instructies in Hoe vernieuw ik mijn licentie?, of klik op Product activeren en kies uw activeringsmethode.

Activeringsfout: klik in het venster met activeringsfouten op Uw licentie verlengen en volg de instructies in Hoe vernieuw ik mijn licentie?, of typ een nieuwe of vernieuwde licentiecode en klik op Licentie verlengen.