ESET HOME account

U kunt de verbindingsstatus van het ESET HOME-account bekijken in het hoofdprogrammavenster > ESET HOME-account.

PAGE_MYESET

Dit apparaat is niet verbonden met een ESET HOME-account

Klik op Koppelen aan ESET HOME om uw apparaat te koppelen aan ESET HOME en uw licenties en beveiligde apparaten te beheren. U kunt uw licentie vernieuwen, upgraden of verlengen en belangrijke gegevens bekijken. In de ESET HOME-beheerportal kunt u verschillende licenties toevoegen, producten naar uw apparaten downloaden, de productbeveiligingsstatus controleren en licenties per e-mail delen. Ga voor meer informatie naar de Online-Help van ESET HOME.

Dit apparaat is verbonden met een ESET HOME-account

U kunt de beveiliging van uw apparaat op afstand beheren via de ESET HOME-portal of -app voor mobiel. Klik op App Store of Google Play om een QR-code weer te geven die u met uw mobiele telefoon kunt scannen om de ESET HOME-app te downloaden uit de App Store of Google Play.

ESET HOME-account: de naam van uw ESET HOME-account.

Apparaatnaam: de naam van dit apparaat die wordt weergegeven in het ESET HOME-account.

ESET HOME openen: hiermee opent u de ESET HOME-beheerportal.

Als u uw apparaat wilt loskoppelen van uw ESET HOME-account, klikt u op Loskoppelen van ESET HOME > Verbinding verbreken. De licentie die voor activering wordt gebruikt, blijft actief en uw apparaat wordt beveiligd.