Help-pagina's

Welkom bij de gebruikershandleiding van ESET Internet Security. Met de hierin weergegeven informatie leert u het product kennen en kunt u veiliger werken met de computer.

Aan de slag

Voordat u ESET Internet Security gaat gebruiken, kunt u de informatie bekijken over verschillende typen detectie en externe aanvallen waarmee u mogelijk te maken krijgt bij het gebruik van uw computer. We hebben ook een lijst samengesteld met nieuwe functies die zijn geïntroduceerd in ESET Internet Security.

Begin met het installeren van ESET Internet Security. Als u ESET Internet Security al hebt geïnstalleerd, raadpleegt u Werken met ESET Internet Security.

De Help-pagina's van ESET Internet Security gebruiken

Online-Help is onderverdeeld in diverse hoofdstukken en onderdelen. Druk op F1 in ESET Internet Security om informatie over het geopende venster weer te geven.

Het programma stelt u in staat te zoeken naar een onderwerp door middel van trefwoord(en) of door het typen van woorden of zinsdelen waarop u wilt zoeken in de inhoud van Help-pagina's. Het verschil tussen deze twee methoden is dat een trefwoord logisch kan zijn gerelateerd aan Help-pagina's die het desbetreffende trefwoord niet in de tekst bevatten. Door te zoeken op woorden en zinsdelen kunt u de inhoud van alle pagina's doorzoeken en alleen de pagina's weergeven met het gezochte woord of zinsdeel in de daadwerkelijke tekst.

Voor consistentie en om verwarring te voorkomen is het gebruik van terminologie in deze handleiding gebaseerd op de gebruikersinterface van ESET Internet Security. Ook is gebruikgemaakt van een uniforme reeks symbolen om onderwerpen mee aan te duiden die met name interessant of belangrijk zijn.

note

Een opmerking is alleen een korte observatie. Hoewel u opmerkingen kunt overslaan, kunnen opmerkingen waardevolle informatie bevatten, zoals bepaalde functies of een koppeling naar een verwant onderwerp.

important

Dit vereist uw aandacht. We adviseren u dan ook om dit niet over te slaan. Doorgaans gaat het om niet-cruciale, maar wel belangrijke informatie.

warning

Deze informatie vereist extra aandacht en voorzichtigheid. Waarschuwingen zijn bedoeld om te voorkomen dat u fouten maakt met potentieel schadelijke gevolgen. Lees de tekst aandachtig door en begrijp het belang ervan, want de waarschuwingen hebben betrekking op uiterst gevoelige systeeminstellingen of bepaalde risico's.

example

Dit is een use case of praktisch voorbeeld dat u helpt begrijpen hoe een bepaalde functie kan worden gebruikt.

Conventie

Betekenis

Vette tekst

Namen van items in de interface zoals vakken en optieknoppen.

Cursieve tekst

Tijdelijke aanduidingen voor de informatie die u opgeeft. Een voorbeeld: bestandsnaam of pad betekent dat u het daadwerkelijke pad of een naam van een bestand opgeeft.

Courier New

Codesamples of opdrachten.

Hyperlink

Geeft snel toegang tot onderwerpen waarnaar wordt verwezen of tot een externe weblocatie. Hyperlinks zijn blauw gemarkeerd en kunnen onderstreept zijn.

%ProgramFiles%

De systeemmap van Windows waarin programma's die op een Windowsmachine zijn geïnstalleerd, worden bewaard.

Online Help: dit is de primaire bron met Help-inhoud. Wanneer u een internetverbinding hebt, wordt de nieuwste versie van de online-Help automatisch weergegeven.