Taakdetails - Toepassing uitvoeren

Met deze taak kunt u de uitvoering van een externe toepassing plannen.

Uitvoerbaar bestand: kies een uitvoerbaar bestand in de mapstructuur, klik op de optie ... of voer het pad handmatig in.

Werkmap: definieer de werkmap van de externe toepassing. Alle tijdelijke bestanden van het geselecteerde uitvoerbare bestand worden in deze map gemaakt.

Parameters: opdrachtregelparameters voor de toepassing (optioneel).

Klik op Voltooien om de taak toe te passen.