Interval voor ongedaan maken

Als u klikt op Terugdraaien (Geavanceerde instellingen (F5) > Bijwerken > Basis), moet u een tijdsinterval selecteren in het vervolgkeuzemenu Duur dat aangeeft hoe lang updates van de detectie-engine en van programmamodules worden onderbroken.

DIALOG_UPDATE_ROLLBACK

Selecteer Tot ingetrokken om regelmatige updates voor onbepaalde tijd uit te stellen totdat u de updatefunctie handmatig herstelt. Aangezien dit een potentieel beveiligingsrisico met zich meebrengt, raadt ESET af deze optie te selecteren.