Documentbescherming

Deze bescherming houdt in dat documenten van Microsoft Office worden gescand voordat ze worden geopend, evenals bestanden die automatisch worden gedownload door Internet Explorer, zoals Microsoft ActiveX-elementen. Documentbescherming biedt extra bescherming boven op Realtimebeveiliging van bestandssysteem en kan worden uitgeschakeld voor betere prestaties op systemen die geen grote aantallen Microsoft Office-documenten kunnen verwerken.

U activeert Documentbescherming door Geavanceerde instellingen (F5) > Detectie-engine > Malwarescans > Documentbescherming te openen en op de schuifbalk Documentbescherming inschakelen te klikken.

note

Deze functie wordt geactiveerd door toepassingen die gebruikmaken van de Microsoft Antivirus API (bijvoorbeeld Microsoft Office 2000 en later of Microsoft Internet Explorer 5.0 en later).