Wachtwoord voor Geavanceerde instellingen

U kunt de Geavanceerde instellingen van ESET Internet Security beveiligen en ongeoorloofde wijzigingen voorkomen door uw nieuwe wachtwoord in te voeren in de velden Nieuw wachtwoord en Wachtwoord bevestigen. Klik op OK.

U kunt een bestaand wachtwoord als volgt wijzigen:

1.Typ uw oude wachtwoord in het veld Oud wachtwoord.

2.Geef uw nieuwe wachtwoord op in het veld Nieuw wachtwoord en het veld Wachtwoord bevestigen.

3.Klik op OK.

Dit wachtwoord is vereist voor toegang tot Geavanceerde instellingen.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, raadpleegt u Wachtwoord voor instellingen ontgrendelen in ESET-thuisproducten.

Als u een kwijtgeraakte ESET-licentiecode, de vervaldatum van uw licentie of andere licentiegegevens voor ESET Internet Security wilt herstellen, raadpleegt u Ik ben mijn gebruikersnaam en licentiecode kwijtgeraakt.